Bandmedlemar

EA Adam

"Att titta in i kameran är som att läsa noter" - ett måtto som kommer följa EA Adam även i nästa liv

Natten då Adam föddes var inte vilken natt som helst, barnmorskan hade en date och hade därför mutat sin rockfanatiske son som ersättare just denna kväll, vilket resulterade i att Adams första ljudupplevelse i livet är ljudet från en 120W bergsprängare spelandes ”Crazy Train” med Ozzy Osbourne på högsta volym.

Adam har en musikalisk bakgrund, en fader som är kantor och systrar som sjunger vackert, detta gör honom till EA Scanners mest kompetenta musiker, en pelare övriga bandet kan luta sig mot när det hela kommer i otakt.

Adams fem snabba

Favoritmärke på bas?  Falcon – best of the best
Hur är den bästa publiken?  Lycklig och hungrig
Rakat eller orakat?  Melon eller kiwi?
Läser helst?  Bastabbar med Basshunter
Skateboard eller inlines?  Allt som funkar i pipen!


EA Erik

När jag var liten fick jag alltid höra att "Den dagen du drar på dig ett par gula byxor blir du en rockhjälte"

Det finns pojkar som föds med guldsked i mun. Det gjorde inte Erik. Tidigt lärde fader Roland sin grabb att hantera yxan och det var först i fyraårsåldern han fick höra sin första melodi. Musikkarriären innan EA Scanner är dock något brokig då Erik har ett förflutet som barn-DJ tillsammans med DJ Tiesto.

På många sätt är det här en direkt spegling av Eriks roll bandet. En järnvilja, kombinerat med förmågan att kämpa in låtarna i folks hjärtan har blivit ett signum. Detta tillsammans med DJ-inspirerade gitarriff har skapat denna rockgud!

Eriks fem snabba

Favoritriff?  Slow Ride – Foghat
Förebild som människa?  Robinson Robban
Vaxat och polerat?  Det ena före det andra.
Filosofiskt måtto?  ”Din lyx, min standard”.
Gungstol eller Opel?  Skateboard