Hallå där Hans Zümmer

Skapad 26 januari, 2012

Hallå där Hans Zümmer, ordförande i fanklubben nere i Mönchengladbach.

Även om alla trogna fans i Tyskland har bra koll på dig kan det hända att det finns någon hemma i Sverige som inte har koll på dej. Vem är du?

– EA, größten in der Welt keinen Protest! Oj, jag har knappt hämtat mig sen senaste bröllopseuforin här nere. Bandet lirade på sjutton bröllop under två veckor! Vem jag är? Jag är ordförande i hela den tyska falangen och drar i trådarna söder om Östersjön.

Hur många är ni?

– Om jag det visste. En av mina huvuduppgifter som styrelsen tilldelat mig är att jag dagligen ska gå igenom och godkänna ansökningar om medlemskap i fanklubben. Vi antar ungefär 4,6% men trots det ökar vi lavinartat. Sedan är det svårt när vi väl är ute på spelningarna att urskilja vilka som är riktiga fans och inte, framförallt om har fått en eller två salami för mycket innanför skjortan!

Hur kommer det sig att du är ett stort fan till EA?

– Det är en historia som går långt bak i tiden. Men faktum är att jag var barn-DJ tillsammans med EA-Erik. Man märkte redan då att hans brinnande längtan efter för nya melodier var något i hästväg. Jag åkte ut från DJ-skolan för att gick runt och fotograferade barbröstade män innan frukost, efter det gick karriären bara nedåt.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt?

Att EA Scanner någongång i framtiden ska spela på mitt eget bröllop. Men först behöver jag hitta en kvinna som älskar EA lika mycket som jag gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 2 = sex

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>