Tillbaka på svensk mark!

Skapad 26 september, 2011

Efter fjorton timmars flyg, en svettig ostfralla och en ilande taxi ute i skogarna så lämnade EA Scanner rockstjärneglansen nere på Bali för att ta sig an ännu ett fantastiskt bröllop.

”Jag tröttnar aldrig på att se ett brudpar vika sig av skratt, det spelar ingen roll ifall jag vet vilka de är eller inte ”, förklarar EA Erik.

Ny målgrupp

Styrelsen har länge legat på och lobbat för en förändring av bandets attityd och målgrupp. Den äldre generationen har tidigare i många fall gått svältfödda från bandets spelningar. För att råda bot på detta har bandets enda auktoriserade pre-listener (provlyssnare) bytt ut öronsnäckorna i studion mot scenhatten och tagit plats i blickfånget:

”Jag vill med mina beats riva murarna mellan generationerna. Min far sade alltid att: mänskligheten består av två kategorier människor. Pensionärer och blivande pensionärer”, berättar EA O.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre + = 12

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>