Okategoriserade

I huvudet på EA Adam

”Detta är långt ifrån den bästa låten EA Scanner har skrivit, det kan till och med vara den sämsta…men den är ändå riktigt bra!” -EA Adam

Categories: Okategoriserade | Leave a comment

Uppdatering från ett regnigt europa.

  Sitter i Antwerp och väntar på flyget hem, vi har precis avslutat årets Belgien turné, (7e upplagan). Slitna…EA Adam får plötslig ett ryck och ställer sig på en av bänkarna i gatens väntsal, slår ann första basgången till ”genom ett regnigt europa” och tar ton på närmast perfekt tyska… tristessen är ett minne blott &hellip Continue reading »

Categories: Okategoriserade | Leave a comment

Hallå där Hans Zümmer

Hallå där Hans Zümmer, ordförande i fanklubben nere i Mönchengladbach. Även om alla trogna fans i Tyskland har bra koll på dig kan det hända att det finns någon hemma i Sverige som inte har koll på dej. Vem är du? – EA, größten in der Welt keinen Protest! Oj, jag har knappt hämtat mig sen &hellip Continue reading »

Categories: Okategoriserade | Leave a comment

EA Scanner goes FB

Efter moget övervägande har styrelsen tillslut insett att LP-skivan har fått lite konkurrens.  Bandet har fått nys om ett helt nytt medium, bli ett fan till EA Scanner på Facebook. Nach sorgfältiger Prüfung hat der Verwaltungsrat schließlich erkannt, dass die CD-ROM hat wenig Wettbewerb. Die Band hat Wind von einer ganz neuen Medium haben, ein &hellip Continue reading »

Categories: Okategoriserade | Leave a comment

Tillbaka på svensk mark!

Efter fjorton timmars flyg, en svettig ostfralla och en ilande taxi ute i skogarna så lämnade EA Scanner rockstjärneglansen nere på Bali för att ta sig an ännu ett fantastiskt bröllop. ”Jag tröttnar aldrig på att se ett brudpar vika sig av skratt, det spelar ingen roll ifall jag vet vilka de är eller inte &hellip Continue reading »

Categories: Okategoriserade | Leave a comment

Tack för stödet!

Ännu ett vackert brudpar, fler vackra gäster, och fullt av galna fans! EA Scanner lägger ännu ett bröllop till handlingarna och fortsätter Tysklandsturnen som planerat.

Categories: Okategoriserade | Leave a comment

Nostalgi – lyssna på första singeln

EA Scanner bildades redan under det sena nittotalet men det är först nu, fjorton år senare, som bandet har tagit steget ut på internet. Styrelsen har efter noggrann övervägning beslutat att internet är något som är här för att stanna och väljer därför att börja publicera gamla inspelningar här på sajten. ”Hade jag fått välja &hellip Continue reading »

Categories: Okategoriserade | 1 Comment

Tack för senast!

Efter en fullständigt lysande spelning senast det begav sig i Stråkenhallen, vill vi som band tacka för alla ryggdunk från våra galna fans! Nu blickar vi framåt…

Categories: Okategoriserade | Leave a comment